среда, 9 октября 2019 г.


     В неділю, 6 жовтня, в країні відзначався День працівника освіти, але педагоги "Маяка" не мали часу для відпочинку. В цей день для гуртківців відбувся квест "Осінній калейдоскоп". 9 команд із задоволенням виконували різноманітні завдання: складали казкові пазли, розгадували хитромудрі загадки. закінчували прислів"я, знаходили зайві предмети, розподіляли птахів на зимуючих та перелітних, знаходили відповідність між деревами та листочками, "варили" борщ та компот, розв"язували мовні задачки. А наприкінці квесту капітани одержали букви, з яких було складене гасло, про наш улюблений "Маяк".
      Поки шановне журі підбівало підсумки, діти розважались. Вихованці вокального ансамблю "Веселі нотки" заспівали пісні про осінь та про дружбу, а потім був запальний флешмоб, який підготували дівчатка Настя Гут та Світлана Нестеренко.
      І ось настав момент нагородження. Переможницею виявилась команда Ганни Коваленко, яка отримала солодкий подарунок від комітету мікрорайону, а всі інші учасники квесту - заохочувальні призи.
      Таким чином, завдяки злагодженій роботі педагогів філії, співробітників бібліотеки № 5, яка брала беспосередню участь в цьому проекті, комітету мікрорайону Нагірна частина та звуковій апаратурі, яку предоставила адміністрація ЦДЮТ, вийшло гарне свято.













Комментариев нет:

Отправить комментарий