пятница, 24 мая 2019 г.

Ось і закінчився навчальний рік. На порозі літо, і саме час підводити підсумки. І можна зробити це весело та цікаво, розшукуючи скарби на безлюдному острові, як це зробили сьогодні вихованці творчої майстерні "Веселка". Вони пливли морем-океаном на кораблі, подолали труднощі після корабельної аварії, будували житло на острові, розгадували хитромудрі загадки від бібліотеки № 5, відповідали на питання чудо-дерева. І все це задля того, щоб знайти скарби.
А в цей час працювало журі від комітету мікрорайона "Нагірна частина міста", якому було дуже несолодко. Треба було вибрати найкращі роботи вихованців у кожній групі навчання. Сперечання були гострі, але зрештою всі прийшли до згоди.
Скарби, а ними виявились сертифікати про успішне засвоєння навчальної програми, грамоти та морозиво, знайдені, і діти застигли, з нетерпінням чекаючи підсумків конкурсу, до якого готувались цілий рік. 

А підсумки виявились неуочікуваними, оскільки всі роботи були закодовані під номерами. Серед вихованців першого року навчання перше та третє місце посіли роботи Твердовської Наталі, а друге - Абросімова Миколи. У вихованців другого року навчання місця розподілилсь так. Перше - Водяна Ангеліна, друге - Статишнюк Ольга, третє - Голодок Анфіса. А ось на третьому році навчання є абсолютний переможець. Це Кириленко Кирило. Його роботи посіли всі призові місця. Буває і таке!
Але цей навчальний рік не був би таким успішним, якби не турботливі батьки, які весь час супроводжують своїх дітей і сприяють розвитку їх творчих здібностей. Проте дорослі не зациклюються лише на своїх дітях, а працюють на благо всього гуртка. Це Голодок Оксана Анатоліївна, Кузіна Ольга Іванівна, Круглик Марія Олександрівна та Олександр Євгенович, Москалевич Людмила Олодимирівна, Яковенко Наталя Василівна.
Щиро вітаємо дітей із успішним закінченням навчального року та дякуємо за співпрацю батькам, колегам з бібліотеки № 5, комітету мікрорайону "Нагірна частина міста" та спонсорам. Всім теплого літа!










Комментариев нет:

Отправить комментарий